de garage 
"Even bijtanken" op ons terras of binnen. kom gezellig snuffelen bij ons in de Kringloopwinkel en Kunst Galerie in Nieuw Namen aan de Hulsterloostraat 128, Ook een drankje. Volg de Nieuwsbrief op de website. Binnenkort beginnen de cursussen en dagbesteding, Ook voor Belgie kunt u allen zich aanmelden via de aanmelding bij contact. Heeft u vragen bel naar +31 06 28487085
 

Galerie


De stichting AFI is tot een heel mooi plan gekomen het realiseren van een kunst atelier en galerie voor mensen met of zonder een verstandelijke beperking, dementie en (eenzame) mensen uit de omgeving, die affiniteit met kunst/creativiteit hebben of willen het proberen . Onze nieuwe locatie waar de Stichting een vestiging gaat openen de Garage  i.v.m. het 'dorpse' gevoel waar we van houden, gaan we ons aan de Hulsterloostraat 128 te Nieuw Namen. Dit het atelier is geen gewoon 'doorsnee' atelier.
Het is word een plek waar mensen zich kunnen ontplooien en ontwikkelen waar door je meer je eigenwaarde krijgt.


Actief in de Kunst  in het hart van de samenleving
Het personeel van de organisatie brengen mensen bij elkaar door er een sociaal aspect aan te verbinden, iedereen (ook buurtbewoners) zijn van harte welkom om een kijkje en praatje te maken, mensen met creatieve begaafdheid zijn welkom om hun technieken over te brengen én mogen hun kunst etaleren (eventueel voor verkoop) in de winkel. Hiermee verbinden we de mensen met elkaar en uiteraard met kunst.
In 'winkel' de Galerie wordt ook de kunst verkocht die gemaakt wordt zoals de kunstwerken, relatiegeschenken en cadeaus. Dit vullen we aan met een kunstuitleen wat voor bedrijven een mooie manier is om kunst in het bedrijf te tonen én te laten zien dat men maatschappelijk een steentje bijdraagt.


Kleinschaligheid, veiligheid, uitgaan van de talenten die deelnemers in zich hebben en vooral uitgaan van mogelijkheden zijn belangrijke factoren voor Galerie de Garage. Samen iets moois maken en creëren met beide handen.
Vanuit jarenlange ervaring in de kunst bundelen wij onze krachten en vullen elkaar daarin perfect aan. Beide hebben we de nodige levens- en werkervaring en een grote passie voor werken met mensen. Iedereen mag zijn wie hij is!

Ook gasten kunstenaars zijn van harte welkom om hun kunst te tentoonstellen in de Galerie. Samenwerking met landelijke kunstorganisaties zijn van harte welkom.
Volgend jaar word de eerste kunstmarkt in Nieuw Namen georganiseerd.
Wilt u meer informatie stuur uw gegevens door en wij nemen zo spoedig contact met u op.