de garage 
"Even bijtanken" op ons terras of binnen. kom gezellig snuffelen bij ons in de Kringloopwinkel en Kunst Galerie in Nieuw Namen aan de Hulsterloostraat 128, Ook een drankje. Volg de Nieuwsbrief op de website. Binnenkort beginnen de cursussen en dagbesteding, Ook voor Belgie kunt u allen zich aanmelden via de aanmelding bij contact. Heeft u vragen bel naar +31 06 28487085
 

VRIJWILLIGERS 


Vrijwilliger bij de Garage
Kringloopwinkel de Garage heeft ruimte voor vrijwilligers, en.deelnemers vanuit de (WLZ, PGB)
Kringloopwinkel ‘’de Garage’’ biedt zijn vrijwilligers een prettige werksfeer en leuke   secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
• Gratis koffie en thee

-Lunchen in de kantine of aangewezen locatie
• Ontwikkelingsbereidheid: van jezelf en ten behoeve van ‘verder komen’.
• Klantgerichtheid: de klantbehoefte centraal stellen in de organisatie.
• Betrokkenheid: minimaal 2x per jaar aanwezig zijn bij uitgeschreven vergaderingen.
• De belangen behartigen van de organisatie. Onder vrijwilliger wordt in het kader van deze notitie verstaan: hij of zij die - onbetaald of tegen een onkostenvergoeding - werkzaamheden verricht voor Stichting AFI. De werkzaamheden worden niet door anderen verplicht, maar zijn geenszins vrijblijvend. 2. De positie van de vrijwilliger Vrijwilligers werken vooral voor hun plezier. Het werk moet dus niet alleen zinvol zijn, maar ook prettig en interessant. Een goede sfeer binnen het bedrijfsonderdeel waar vrijwilligers hun werkzaamheden verrichten, maar ook persoonlijke aandacht en waardering zijn belangrijk. Selectiecriteria en aanname De criteria waarop een vrijwilliger al dan niet wordt aangenomen, verschilt per werkonderdeel. In het algemeen geldt echter:
• Affiniteit met de doelgroep van het betreffende werkonderdeel.
• Integriteit (met name vanwege de bescherming van privacy van klanten).
• Een open en lerende houding

• Geen kortingen op de goederen (winkelprijs is vrijwilligersprijs).
• 24 uur reserveren van de geprijsde goederen in de kringloopwinkel is mogelijk. Van geconstateerd en gerapporteerd onwenselijk gedrag, zoals bijvoorbeeld diefstal, wordt altijd aangifte gedaan bij de politie. Verzekeringen Een vrijwilliger kan schade lijden of toebrengen.
• Voor het lijden van letselschade door de vrijwilligers is een ongevallenverzekering afgesloten.
• Voor het toebrengen van schade heeft de stichting een collectieve WA-verzekering afgesloten. Vrijwilligers die tijdens hun werk de eigen auto gebruiken lopen ook risico's. De schade die ze toebrengen aan derden is verzekerd d.m.v. de verplichte eigen WA-verzekering. De schade aan het eigen voertuig wordt echter niet gedekt. Wanneer de vrijwilliger passagiers (mede-vrijwilligers?) meeneemt, dient de eigenaar van de auto zelf een inzittendenverzekering te hebben afgesloten. Verder geldt, dat de organisatie ervan uitgaat dat elke vrijwilliger die voor zijn/haar vrijwilligerswerk gebruik maakt van de bestelauto AFI, in het bezit is van een geldig rijbewijs. AFI houdt zich het recht voor dit te controleren (zowel de geldigheid van een rijbewijs als de autoverzekering). 4. Evaluatie en bijstelling Het vrijwilligersbeleid wordt in de eerste helft van 2022 geëvalueerd en aangepast door de directeur/bestuurder


Vacature Medewerkers inname
De kringloopwinkel in Nieuw Namen is dringend op zoek naar een medewerker voor de inname. Vanwege de ‘gewichtige’ taak moet de kandidaat in staat zijn om volle dozen te tillen. Verder moet hij of zij de klanten die spullen komen brengen, goed te woord staan.
Werktijden: Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag tussen 10.00 en 18.00 uur.
Dit houdt in dat er duidelijk gecommuniceerd wordt wat wel en wat vooral niet wordt geaccepteerd.


Kassamedewerker
Als kassamedewerker heb je een afwisselende vrijetijdsbesteding. Je helpt ook mee in de kledingafdeling, je vult de schappen aan met artikelen uit het magazijn en maakt de winkel schoon. Achter de kassa reken je vlot en correct af, wat dat betreft ben je een echte allrounder. Zo zorg je voor tevreden klanten in een prettige kringloopwinkel.

Werktijden: in overleg maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag 10- 18.00 uurAdres:
De Garage
Hulsterloostraat 128
4568 AH Nieuw Namen
06-28487085
info@galeriedegarage.nl